Web Analytics Made Easy - Statcounter

 به گزارش  گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از شیراز؛ سید بصیر هاشمی رئیس مرکز کاشت حلزون شنوایی شیراز گفت: مرکز کاشت حلزون شنوایی فارس از بهمن سال ۸۲ فعالیت خود را به عنوان چهارمین مرکز ایران و سومین شهر پس از تهران، با انجام ۲ عمل همزمان در بیمارستان خلیلی آغاز کرده و در طی حدود ۱۳ و نیم سال گذشته، این تعداد به مرز هزار و ۴۸۲ عمل جراحی رسیده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان اینکه شهر شیراز از نظر تعداد کاشت حلزون شنوایی انجام شده، دومین مرکز پس از تهران است، افزود: مرکز کاشت حلزون شنوایی شیراز در مرکز آموزشی درمانی خلیلی، به عنوان تنها مرکز دولتی ارائه دهنده این خدمت در جنوب کشور فعالیت دارد.

هاشمی ادامه داد: در حال حاضر ۸۰ بیمار در کمیسیون، کاندید مناسب شناخته شده و در انتظار ارسال دستگاه کاشت حلزون شنوایی از طرف هیات امنای صرفه جویی ارزی و حدود ۱۵۰ بیمار نیز با تشکیل پرونده و شرکت در برنامه‌های توانبخشی شنیداری کلامی، تحت نظر هستند تا پس از تکمیل پرونده و فرا رسیدن نوبت با شرکت در کمیسیون تعیین تکلیف شوند.

رئیس مرکز کاشت حلزون شنوایی شیراز تصریح کرد: تمامی مراحل گفتار درمانی، تنظیم، ارزیابی و آموزش پردازشگر گفتار در مرکز آموزشی درمانی خلیلی و مرکز کاشت حلزون شنوایی، به همت نیکوکاران و اعضای تیم کاشت انجام می‌پذیرد.

رضا ملک نسب مدیر مرکز آموزشی درمانی خلیلی نیز بیان کرد: مرکز آموزشی درمانی خلیلی تنها مرکز کاشت حلزون شنوایی دولتی در جنوب کشور است و این مرکز با بهره مندی از دانش و تجارب اساتید دانشگاه به عنوان یک مرکز منحصر به فرد تخصصی و فوق تخصصی چشم و گوش، حلق و بینی در جنوب کشور آماده خدمت رسانی به مراجعان است.

وی افزود: این مرکز علاوه بر درمان بیماران مراجعه کننده، به عنوان یک پایگاه تحقیقات آموزش پزشکی و یک مرکز تعلیم و تربیت دانشجویان رشته‌های پیراپزشکی و دانشجویان رشته‌های پزشکی در سطح تخصصی و فوق تخصصی نیز فعالیت دارد و همه ساله تعدادی از دانشجویان پرشکی رشته‌های وابسته و دستیاران تخصصی تحت نظر اعضای هیات علمی و روسای بخش‌های مختلف این بیمارستان تحت آموزش‌های علوم بالینی قرار می‌گیرند.

ملک نسب با اشاره به پوشش درمانی گسترده این بیمارستان، اضافه کرد: بخش اورژانس این بیمارستان به صورت شبانه روزی با حضور متخصصان رشته‌های مختلف چشم و گوش و حلق و بینی در ارائه خدمات درمانی به مراجعان فعال است، بخش‌های پاراکیلینیکی این بیمارستان نیز مشتمل بر بخش‌های رادیولوژی، عکسبرداری، آزمایشگاه، پاتولوژی، شنوایی سنجی، گفتار درمانی و دفتر کاشت حلزون شنوایی است که در ارتباط با امور تشخیصی فعالیت دارند.

انتهای پیام/ن

انجام یک هزار و ۴۸۲ عمل کاشت حلزون شنوایی در مرکز آموزشی درمانی خلیلی شیراز

منبع: باشگاه خبرنگاران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۶۳۴۵۳۱۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

از هر هزار تولد، یک تا سه نوزاد با آسیب شنوایی متولد می شود/شناسایی۱۶۳ نوزاد ناشنوا در خراسان شمالی

به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای خراسان شمالی؛  دکتر جواد شاهین‌فر بابیان اینکه پارسال  یازده هزار کودک متولد شده در بیمارستان‌های استان غربالگری شنوایی شدند، گفت: ازاین تعداد  ۱۶۳ نوزاد به مرحله مداخله و از این تعداد ۳۵ نوزاد برای درمان از سمعک و ۱۴۲ نوزاد نیز با روش‌های جراحی و طبی زیر پوشش قرار گرفته اند.
وی اضافه کرد: با توجه آمار‌های جهانی کم شنوایی و پیش بینی افزایش این آمار در کودکان، برنامه‌های بهداشتی پیشگیری، شامل غربالگری برای تشخیص زودهنگام در این گروه سنی در دانشگاه انجام می‌شود.
رئیس دانشگاه غلوم پزشکی استان گفت: بر اساس مطالعات انجام شده ۵.۲ درصد از کودکان در بدو ورود به مدرسه و ۱۱ تا ۱۵ درصد از کودکان محصل، نشانه‌هایی از آسیب شنوایی را دارند، که برای شناسایی این کودکان، برنامه غربالگری شنوایی جزو برنامه نظام مراقبت بیماری‌های غیرواگیردار گنجانده شده است.
به گفته شاهین فر اکنون برنامه غربالگری شنوایی نوزادان در هنگام ترخیص از بیمارستان‌های استان به کمک شنوایی شناسان و غربالگران آموزش دیده با همکاری سازمان بهزیستی انجام می‌شود.
افزایش جمعیت سالمندی، افزایش عوامل خطر مانند ابتلا به عفونت‌های گوش و دیگر عفونت‌ها از جمله بیماری‌هایی مانند سرخک و سرخجه، استفاده بی رویه و نابجا از دارو‌های آسیب رسان به شنوایی، قرار گرفتن افراد در معرض اصوات بلند درمحیط‌های شغلی و نظامی، استفاده بی رویه از تلفن‌ همراه و دستگاه‌های صوتی شخصی از دلایل اصلی افزایش آمار کم شنوایی است.

دیگر خبرها

  • انجام ۱۰۶ عمل کاشت حلزون شنوایی رایگان در زاهدان
  • راه اندازی دستگاه CT اسکن در بیمارستان ۱۷ شهریور رشت
  • بازگشت به دنیای صدا بازگشت شنوایی ۱۰۶ کودکان با کاشت حلزون شنوایی در زاهدان
  • کاشت ۵۲ هزار نهال در بخش کدکن
  • بزرگترین سلامتکده طب سنتی کشور افتتاح شد
  • بزرگترین سلامتکده طب سنتی کشور در شیراز افتتاح شد
  • از هر هزار تولد، یک تا سه نوزاد با آسیب شنوایی متولد می شود/شناسایی۱۶۳ نوزاد ناشنوا در خراسان شمالی
  • هزینه‌های درمانی دهک‌های پایین در مراکز دولتی کرمانشاه رایگان است
  • انجام جراحی لوزه با تعرفه دولتی در بیمارستان کامکار عرب نیای قم
  • ۱۰۰ کودک مبتلا به اوتیسم در نیشابور شناسایی شدند